Lintukuvaviikko 12/2020

 Valkopäätiainen
Azure Tit Parus cyaneus
21.3.2020 Canon EOS 1D X Mark II, 840 mm, f/5.6, ISO-200, 1/1250 sec, tripod usedAnna kuvalle pisteet / Give points (10 is the highest):

10 Erinomainen/Excellent
9 Kiitettävä/Very good
8 Hyvä/Good
7 Tyydyttävä/Satisfactory
6 Välttävä/Passable
5 Huono/Bad
4 Ala-arvoinen/Poor

“Elämä on liian lyhyt heitettäväksi hukkaan, ja kevätaamut ovat elämän parasta aikaa!” Oltiin Pekka Komin kanssa auringonnoususta alkaen Ruskiksella. Pekka puhui tapansa mukaan paljon aiheissa säästelemättä. Lainaus kappaleen alussa on suunnilleen se tärkein sanoma ja niin tosi. Ihmeteltiin siinä molemmat, miksi valkopäätiaispaikalle alkaa kertymään enemmälti porukkaa vasta kun aamun parhaat hetket ovat ohi. Edellinen yleisesti, mutta tällä kertaa myös paras kuvaustilanne osui paljon ennen kuin seuraavat tulivat paikalle.

Sen verran olen valkopäätiaispaikalla aikaa kuluttanut, että nyt on syytä jo laittaa viikkari lajista. Lauantaina paikalla oli vain yksi valkopäätiainen, joka lensi laaja lenkkiä ruovikossa, ikään kuin kumppaniaan hakien.

Finally I got quite good pictures of an azure tit. There have been 2 exx at Porvoo Ruskis since 28th February (found by Sebastian Aarnio and Peter von Bagh). Finally I got some good pictures of one still remain.

 
PisteetNimimerkkiPalaute/kysymys
10 p Markus Hieno Lintu!
10 p Mikkelin Miina Hienoa elämän filosofiaa tekstissä ja lintu on kaunis.
10 p Riitta Kaunis lintu ja kuva! Aamuhetkistä samaa mieltä!
10 p AB

Pistekeskiarvo 9.17, annettuja pisteytyksiä 30.

Edellinen viikkoLintukuva.fi Seuraava viikko